27 mars, 2012

RainbowCake till Julia

På torsdag fyller våran Julia 5 år!!! Dagarna innan hade hon ett litet kalas med ballongtema, som hon själv valt. Allt var ballonger -ute hängde ballonger utspritt i trädgården, duken hade ballonger på sig, precis som tallrikarna, muggarna, servetterna och partyhattarna. I taket hade vi gjort en stor ballonggirlang med hundra ballonger och till och med godispåsarna hade ballongmotiv (och självklart låg det även ballonger inuti) Det var ballonger överallt...!



Först fick barnen komponera ihop sin egen pizza! Jag hade kavlat o stansat ut små pizzabottnar o brett ut tomatsås så det bara var för dom att lägga på den topping de ville. Det fanns riven ost, paprika, tomat, champinjoner, oliver, tonfisk, skinka, o ananas. Det var så soligt o varmt så de fick hålla till utomhus under själva påläggandet -då kunde de söla bäst de ville ;-)



Medan pizzorna gräddades gick barnen bakom huset o upp till kaninerna o gav dom nya gnagpinnar o gosade lite med dom. Där hittade dom lite snödroppar med som plockades med in =) Lite fotboll, gungning o hängmatteåkning hanns även med =)



Sen var det dags för tårta och till det färgglada temat tyckte jag att en rainbowcake passade perfekt! Jag och Julia hade även bakat chokladcupcakes med vit chokladganache (jättegoda!)









Kalaset avslutades såklart med fiskdamm och godispåse =) Ett lyckat första barnkalas och med nöjd (snart) femåring! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar