kokosmousse
2 dl creme fraiche
2 dl kokosflingor
1 dl socker
2 dl vispgrädde
Vispa creme fraiche och socker tills creme fraisen tjocknat, drygt 5 min med elvisp.
Rör ner kokosflingorna och låt kokosblandningen stå i kylskåpet medans du vispar grädden.
Rör ihop den vispade grädden med kokosblandningen.
Låt fyllningen stå i kylen under natten om man vill att kokosen ska hinna släppa ifrån sig mer smak eller fyll tårtan direkt =)
2 dl creme fraiche
2 dl kokosflingor
1 dl socker
2 dl vispgrädde
Vispa creme fraiche och socker tills creme fraisen tjocknat, drygt 5 min med elvisp.
Rör ner kokosflingorna och låt kokosblandningen stå i kylskåpet medans du vispar grädden.
Rör ihop den vispade grädden med kokosblandningen.
Låt fyllningen stå i kylen under natten om man vill att kokosen ska hinna släppa ifrån sig mer smak eller fyll tårtan direkt =)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar